• Grand Prix Landau - Axel
  • Grand Prix Tholen - Scherpenisse
  • Grand Prix Zwemschaak - Goes
  • Grand Prix HWP - Sas van Gent
  • Grand Prix Pepernoten - Vlissingen

Veel spelers en publiek
Veel spelers en publiek
Op zaterdag 28 maart 2015 werd in Terneuzen het Zeeuws kampioenschap voor scholen gespeeld. Er waren maar liefst 22 viertallen geselecteerd die mochten strijden om de Zeeuwse titel.

De organisatie was zoals de voorgaande jaren weer in kundige handen van Joop van Ruler; Joop liet zich bijstaan door Joris (de techiek), de broers Niels en David (wedstrijdleiders) en natuurlijk Adrie die 'zijn' clubgebouw ter beschikking stelde.

Acht ronden werden er door de jeugdige schaakspelers gespeeld (10min pppp), en voor deze jonge jeugd is dit toch een behoorlijke inspanning en aan het einde van de dag zal door de vermoeidheid ook nog wel eens een foutje gemaakt zijn.

Joop en Adrie
Joop en Adrie

De winst was voor de 'Oude Vaart' uit Terneuzen, zij stonden slechts één keer een gelijkspel toe tegen 'Tweemaster-Kameleon' Op de tweede plaats eindigde de 'Meerpaal' ook uit Terneuzen, en derde werd de 'Tweemaster-Kameleon' uit Souburg. De strijd voor de derde plaats werd nog spannend, omdat de 'Warande' en de 'Antonius' bijna op gelijke hoogte kwamen, maar dankzij de remise tegen de uiteindelijke winnaar wist 'Tweemaster-Kameleon' een puntje voor te blijven op de concurrentie. 

De volledige uitslagen kunt u hier vinden.

   


1e - De Oude Vaart
1e - De Oude Vaart

2e - De Meerpaal
2e - De Meerpaal
3e - Tweemaster-Kameleon
3e - Tweemaster-Kameleon